Cum a devenit Maricel, primarul din Agigea, cetățean de onoare al comunei. Ca-n filmele cu proști!

Maricel Cârjaliu, primarul din Agigea, a recunoscut într-un interviu acordat ziarului Ziua de Constanța că este unul dintre cei cinci cetățeni de onoare pe care-i are comuna. Din păcate, deși această situație datează încă din 2012, după spusele primarului, ceremonia de acordare a titlului s-a desfășurat discret, în spatele ușilor închise. O situație regretabilă, pentru că ne-ar fi plăcut să fim acolo și să-l vedem pe Maricel vărsând o lacrimă, emoționat de surpriza pe care i-au făcut-o colegii săi, consilierii locali.

Pentru că, nu-i așa, primarul spune că n-a știut despre această decizie a consilierilor, totul fiind o surpriză care I s-a pregătit de către consilieri. Asta în ciuda faptului că ordinea de zi a ședințelor este propusă chiar de edilul în funcție.

Interesant este că hotărârea nu este publicată pe site-ul primăriei Agigea. Nu știm, așadar, dacă decizia a venit înainte de alegerile locale din acel an sau imediat după. Intuim însă că a venit înainte, ca un cadou din partea consilierilor care încheiau mandatul, consilieri cu care Maricel a colaborat de minune.

Nu uitați, Maricel a primit titlul de cetățean de onoare din partea consilierilor locali, unii dintre ei chiar aflați într-o așazisă opoziție. Niciunul dintre acești opozanți nu a ”scăpat” public informația, care zăcea ascunsă de mai bine de șase ani, până la momentul în care primarul a simțit nevoia să se laude. Vă dați seama ce ”famiglie” minunată este la Primăria Agigea?

Maricel putea să refuze acest titlu onorific, pe care nu-l merită. Dar n-a făcut-o. La fel cum n-au făcut-o mulți alții, situația rușinoasă fiind una cunoscută la nivel național. Atât de cunoscută încât producătorii serialului Las Fierbinți au simțit nevoia să o ironizeze, prin intermediul ”primarului” Vasile. Priviți imaginile și amuzați-vă.

Sursă video: Ziua de Constanța

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular