O nouă idee tâmpită. S-a inaugurat sala de sport ”Ciprian Marica”

După ce, de curând, Partidul Mișcarea Populară a transformat în proiect de hotărâre de Consiliu Local, inepția turnătorului Aurel Papari de a numi parcul de la Casa de Cultură (mă rog, ce a mai rămas din el) ”Trianon”, după celebrul tratat ce a avut loc în orașul respectiv, o nouă idee halucinant de tâmpită a fost pusă în practică la Constanța.

Mai exact, recent construită, sala de sport a școlii Nicolae Tonitza din Constanța, a fost botezată CIPRIAN MARICA. 

Da, nu este o glumă. Este o situație confirmată și promovată de mai marii Consiliului Județean, care nu văd nicio problemă în acest botez, realmente nejustificat.

Constanța are sportivi valoroși, precum Eliza Samara sau Simona Halep, care câștigă trofee, an de an. Constanța are eroi. Constanța are un Gheorghe Hagi care ar merita chiar o statuie în centrul orașului. Cu toate acestea, cineva a decis că fotbalistul Ciprian Marica, deținător de plaja și de club de fotbal cumpărat gata făcut și aproape retrogradat în liga a 3 a, merită această onoare.

Nu știm cine a fost în spatele inepției, dar putem bănui. Director al școlii în care s-a petrecut această ”minune” este Nicoleta Bercaru. Un cadru didactic care și-a dovedit analfabetismul, după ce a ținut morțiș să atace pe facebook protestatarii anti PSD, partid în care activează, fiind consilier județean în funcție.

Consilierul local PNL, Costin Avătavului, a încercat, fără succes, să afle cum sunt atribuite, legal, aceste denumiri. Iată ce ne-a transmis: ”Am încheiat acum ședința Comisiei Juridice, unde am solicitat să ni se prezinte modul și criteriile de atribuire pentru aceste denumiri. Nimeni nu a știut să răspundă. Am primit un număr de telefon, iar persoana care a răspuns, doamna director Cristina Dragomir, din Primăria Constanța, ne-a cerut o solicitare scrisă. La ultima solicitare de acest fel nu ni s-a răspuns nici după opt luni de zile.”

Se conturează, astfel, ideea clară că astfel de numiri se fac anapoda, fără girul autorităților locale, doar de dragul de a părea că se întâmplă ceva. Din păcate, PSD-iștii sunt atât de incompetenți încât reușesc s-o dea în bară chiar și la capitolul nimicuri.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular