Consilierul lui Felix Stroe, mesaj pentru alegători: ”Mâncați căcat. Toți!”

Sorin Lucian Ionescu a oferit, astăzi, o nouă mostră a nimicniciei care-l caracterizează. După ce a făcut un tur (dacă l-a făcut) cu autobuzele turcești recent achiziționate de Primăria Constanța, consilierul personal al șefului PSD Constanța, Felix Stroe, a ținut să îi atace pe toți cei care și-au permis să nu fie încântați de noile vehicule.

”Am mers în seara asta pentru prima dată cu noile autobuze RATC. Am de făcut o singură remarcă: mâncați căcat, cei cărora nu vă plac. Toți!”, a fost mesajul transmis, via Facebook, de Sorin Lucian Ionescu.

Domnul în cauză ocupă, începând cu sfârșitul lunii octombrie, scaunul de președinte al Consiliului de Administrație al RAEDPP Constanța, fiind remunerat generos din banii publici ai constănțenilor. Totodată, Sorian Lucian Ionescu este și președintele Comunității Evreilor din Constanța și, așa cum am menționat, este și consilierul personal al directorului RAJA/șefului PSD, Felix Stroe.

sli

Nu este pentru prima dată când Sorin Lucian Ionescu jignește pe oricine se opune social democraților care-l îmbuibă cu sute de milioane din banii publici. În 2015, domnul cu pricina a înjurat birjărește un jurnalist, care săvârșise păcatul capital de a-și permite o opinie contrară dar și pe marele Harry Tavitian, pe care-l numea TROGLODIT.

http://constanta.ro/2015/11/03/presedintele-comunitatii-evreiesti-din-constanta-injura-birjareste-pe-facebook-in-zi-de-doliu-national/

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular