Președintele PMP, Eugen Tomac: ”Traian Băsescu se va face auzit în Parlamentul European, din prima lună”

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a fost prezent, ieri, în fața jurnaliștilor, la ultima conferință de presă a partidului, în Constanța, din această campanie electorală. Încă din startul discuțiilor, Eugen Tomac a înțepat colegii de competiție, considerând că majoritatea celor ce candidează a profitat de perioada de campanie pentru a discuta teme de campanie internă, nicidecum teme legate de Europa.

”Ne aflăm la finalul campaniei electorale, o campanie extrem de complicată, pentru că aproape toţi competitorii electorali au încercat să deturneze sensul acestor alegeri pentru Parlamentul European, aproape toate partidele au dus dezbateri legate de chestiuni politice interne şi nicidecum chestiuni ce privesc relaţia României cu Uniunea Europeană. Sutem singurul partid care a venit cu un plan de acţiune. Am vrut să discutăm doar despre Europa, pentru că Europa ne-a crescut pe noi, de când am intrat în UE am atins un nivel de prosperitate fără precedent şi este datoria noastră să nu deturnăm traseul pe care ni l-am asumat, acela de a ne integra şi mai mult în Uniunea Europeană”, a spus Eugen Tomac.

”Constănțenii au acum cu cine vota. Cu Traian Băsescu. Uitați-vă la cei ce au fost în Parlamentul European. 80 % dintre ei nu au ținut nici măcar o interpelare. Eu am făcut acest test. Unde a fost Dăncilă timp de 9 ani, că nimeni n-a auzit de ea? Traian Băsescu se va face auzit din prima lună. Experienţa acumulată în cei 10 ani ca marinar, ca membru în Consiliul European, cunoaşte foarte bine bucătăria UE şi se bate de la egal la egal cu ceilalţi politicieni de la nivelul U.E. Mergem cu un plan de măsuri concrete, vom milita pentru subvenția agricultorilor, ca aceasta să fie marită, avem un proiect pentru care vom milita atunci când se va vota bugetul pe 2021-2027 și vom insista cu amendamente petru ca România să poată beneficia de fonduri europene pe un proiect privind necesitatea extinderii rețelei de gaze către populație. Avem la Marea Neagră mari resurse și trebuie să le exploatăm. Acesta e un obiectiv realist, sunt convins ca propunerea va fi susținută și de ceilalți europarlamentari români. Este un subiect foarte important, din punctul nostru de vedere. Prin proiectele pe care U.E. le poate finanța în România, o parte din românii plecați se pot întoarce în tară. Se pot intoarce atunci când Romània se va integra în UE pe deplin.”, a declarat Eugen Tomac, atunci când a fost întrebat de ce ar trebui constănțenii să voteze PMP.

Material electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară.  Codul unic de identificare atribuit mandatarului: 41190004. Realizat de Dorian Punctro Press SRL.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular