Trei tineri s-au jucat de-a magarusul cu oamenii din Valu lui Traian

magarIsteria carnii de cal, despre care tot auzim in ultimele zile, a dat idei unor tineri din Movila Verde. Timp de mai multe saptamani, baietii au vandut locuitorilor din comuna Valu lui Traian carne de magar, mintind cu seninatate ca este de fapt carne proaspata de vita. Joaca lor “de-a magarusul” a luat sfarsit atunci cand politia le-a luat urma, dupa ce un locuitor din Topraisar a reclamat un furt de animale din ferma proprie. Comunicatul Politiei Constanta ne lamureste pe deplin asupra celor intamplate.

“La data de 20.02.2013, orele 11.30, poliţiştii Secţiei 9 Rurale Topraisar au fost sesizaţi de către un localnic, cu privire la faptul că în la data de 19.02.2013 persoane necunoscute au sustras din ferma sa situată pe islazul comunal dintre localităţile Chirnogeni şi Cerchezu 2 măgari, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 800 lei.
Poliţiştii din Chirnogeni au demarat cu operativitate cercetările, identificând 3 persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 37 de ani, toţi din localitatea Movila-Verde, judeţ Constanţa, stabilind că la data de 19.02.2013 aceştia au sustras animalele şi le-au sacrificat în apropierea fermei părţii vătămate, iar la data de 20.02.2013, au vândut carnea rezultată unor persoane din comuna Valu lui Traian, drept carne de vită cu 13 lei/kg.
Cu ocazia cercetărilor, s-au recuperat aproximativ 15 kg de carne, aceasta fiind trimisă Laboratorului Sanitar-Veterinar din cadrul D.S.V.S.A. Constanţa pentru analiză.
Celor în cauză li s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat şi înşelăciune fiind cercetaţi în stare de libertate.”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular