Zi plina pentru politistii constanteni

motorinaLa data de 20 februarie a.c. poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Topraisar au organizat şi efectuat o acţiune în urma căreia au fost depistaţi  3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, toţi din Topraisar, ce transportau cu o autoutilitară mai multe conducte metalice sustrase din sistemul de irigaţii. Acestora, poliţiştii le-au întocmit dosar penal pentru furt calificat cercetându-i în stare de libertate.
În noaptea de 20/21.02.2013, ora 23.05 patrula mixtă formată dintr-un poliţist  din Agigea şi un poliţist local, au depistat în flagrant un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea Techirghiol în timp ce sustrăgea  motorină din rezervorul unui cap-tractor ce se afla staţionat pe marginea DN38.79401-0-politie_indig În cauză s-a întocmit dosar penal cercetările fiind continuate de către poliţiştii din Agigea.
La data de 21.02.2013, orele 07,00 , poliţiştii din Istria, cu sprijinul colegilor din localitatea Săcele, au efectuat două percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi din localitatea Nuntaşi, ocazie cu care au fost găsite mai multe bunuri ce au fost reclamate ca sustrase, în noaptea de 12/13.10.2012, dintr-un imobil situat pe raza localităţii. Prejudiciul în valoare de 2000 lei a fost recuperat în proporţie de 90 %.  Totodată la domiciliul unuia dintre suspecţi, au fost depistate  4 plase de pescuit monofilament(cu lungimea totala de 200 metri), deţinute ilegal. Celor doi le-au fost întocmite dosare penale, fiind cercetaţi în stare de libertate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular