Autoturism de lux Toyota furat din Italia, descoperit la granita

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat în P.T.F. Vama Veche un autoturism marca Toyota RAV 4 care figura ca fiind furat  din Italia.
În data de 21.02.2013, în jurul orei 08.30, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul român F.I. de 52 ani, la volanul unui autoturism marca Toyota RAV 4 înmatriculat de Italia.
În urma verificarilor a rezultat faptul ca autoturismul figura ca fiind furat din Italia din data de 26.06.2010.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Conducatorul auto, domiciliat în municipiul Mangalia, a declarat faptul ca i-a fost încredintat autoturismul de catre o cunostinta, care i-a cerut sa se deplaseze în R. Bulgaria pentru a-l înmatricula.
Proprietarul autoturismului, cetateanul român I.V., în vârsta de 45 ani, domiciliat în localitatea Roman,a declarat faptul ca a achizitionat autoturismul fara a cunoaste faptul ca este furat.
Autoturismul evaluat la aproximativ 60.000 lei a fost ridicat în vederea indisponibilizarii.
Proprietarul autoturismului este cercetat pentru savârsirea infractiunii de complicitate la furt, fapta prevazuta si sanctionata de art. 26 raportat la art. 208 Cod Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular