A condus un moped beat si fara a avea permis

125607 1La data de 11 martie a.c., ora 15.00, poliţiştii din Albeşti au oprit în trafic pe D.J. 391, un moped, condus de  A. Dumitru,  de 44 de ani, din localitate.
Întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat  valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere aspectele constatate conducătorul mopedului a fost transportat la Spitalul Municipal Mangalia în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieşit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în aerul expirat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile O.U.G. nr.195/2002 Rep.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular