Barbat mort gasit in gara Constanta

mort gara 3 mort gara mort gara2

 

 

 

 

 

 

 

 

Poliţiştii postului Transporturi Feroviare Constanţa, au fost sesizaţi de impiegatul de serviciu, despre faptul că în staţia C.F. Constanţa, că între o linie de cale ferată şi peronul I se află o persoană căzută.
Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au observat că în zona indicată, se află un bărbat, prezentând multiple traumatisme.  Bărbatul în cauză, are vârsta cuprinsă între 55-60 ani, înălţime de 1,70 m, păr grizonat, ten deschis, fiind îmbrăcat cu blugi de culoare crem, vestă de culoare kaki cu imprimeu, încălţat cu papuci tip sabot de culoare neagră şi o sapcă de material textil de culoare neagră.
La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, aceştia constatând decesul persoanei. Persoana în cauză nu a fost identificată, neavând asupra sa acte de identitate. Persoana a fost ridicată şi transportată la Morga Cimitirului Central Constanţa, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea identificării bărbatului şi a stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular