Descoperire macabra in Cumpana. O femeie a fost decapitata.

2013-03-14 04.47.43 pm La data de 14 martie a.c., ora 06.05, poliţiştii din Cumpăna, au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani, din localitate, despre faptul că în locuinţa sa se află cadavrul concubinei sale în vârstă de 53 de ani.

Deplasaţi la faţa locului poliţiştii au observat în interiorul locuinţei, întins pe un pat, cadavrul unei femei, decapitat, care prezenta pe torace răni provocate cu un obiect tăietor.

Având în vedere aspectele sesizate, în cauză a fost constituită o echipă complexă de cercetare, formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti din cadrul I.P.J. Constanta, care s-a deplasat la fata locului în vederea efectuării de investigaţii. Totodată a fost sesizat şi procurorul de serviciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Întrucât din primele verificări efectuate s-a stabilit că se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de omor deosebit de grav, cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Colegii de la Ziua de Constanta, au detalii despre infioratoarea crima din comuna Cumpana. Le puteti citi aici.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular