A scapat cu viata desi l-a lovit trenul

PLocomotiva_CFR_clasa_42oliţiştii Serviciului Transporturi Maritime Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat a fost lovit de o locomotivă aflată în mişcare, în zona Staţiei CF Port “A” Constanţa.
Echipa de cercetare constituită la nivelul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu tehnician criminalist din cadrul I.P.J. Constanţa, s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat că persoana accidentată se numeşte C. Marin, de 56 de ani, din localitatea Castelu, judeţul Constanţa, care, pe fondul neatenţiei, la traversarea unei căi ferate situate în triajul vechi al Staţiei CFR Port “A” Constanţa, a fost lovit de o locomotivă izolată aflată în mişcare.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru ingrijiri medicale de specialitate şi tratament, viaţa nefiindu-i pusă în pericol.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular