Florin Chenaru are nevoie de sânge, haideti să-l ajutăm

florin

Din pacate, prietenul nostru Florin a pierdut lupta cu boala! Dumnezeu sa-l ierte!

Florin Chenaru are 27 ani. E vârsta la care îţi faci planuri de viitor. Vârsta la care visezi la cariere şi familie. Pentru prietenul nostru Florin însă, de curând a început un coşmar şi are nevoie de noi toţi ca să-l depăşească. În urma unor analize de rutină s-a descoperit că suferă de leucemie. Din data de 23 martie este internat în Spitalul Judeţean Constanţa la secţia de hematologie. Tratamentul dă roade însă în urma lui globulele roşii suferă. Aşa că are nevoie de noi toţi constănţenii să-i donăm sânge. Are nevoie de cel puţin 6 donatori zilnic, pentru a putea lupta cu boala. Donaţiile se fac la Spitalul Judeţean Constanţa, cu menţiunea că donaţia este pentru Florin Chenaru. Condiţiile pentru a putea dona sunt ca în ultimele 24 de ore sa nu fi consumat alcool sau antibiotice. De asemenea sunt refuzaţi donatorii care au suferit în trecut de Hepatită, Tbc, HIV sau au fost operaţi în ultima lună cu anestezie.

Haideţi să-l ajutăm pe Florin Chenaru. E tânăr şi depinde de un gest minor, pe care îl putem face fără prea mare efort. Să nu uităm, poate fi vorba oricând de oricare dintre noi.
Cei care doresc sa ii ofere un sprijin in lupta cu aceasta boala o pot face donand sange indiferent de grupa sanguina de luni pana vineri in intervalul orar 7:00 – 13:30 la Centrul De Transfuzii Sanguine in spatele parcarii supraetajate de la Spitalul Judetean Constanta.

Similar Articles

Comments

  1. Are nevoie de transfuzii de sange pentru a inlocui celulele afectate din sange, mai exact are nevoie de sase donatori in fiecare zi, din sangele carora se prepara o masa trombocitara necesara tratamentului zilnic. De asta nu e importanta grupa de sange.

  2. Buna ziua. din alte orase se poate dona sange? eu am ab4 pozitiv, dar cum nu conteaza grupa as dori sa ajut daca se poate

  3. Se poate dona sange in orice oras unde exista un Centru de Transfuzii. Se mentioneaza ca donatia e facuta pentru CHENARU FLORIN / sectia Hematologie / Spitalul Judetean Constanta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular