Noi detalii uluitoare despre șarlatanul Vergil Chițac! De ce credeți că s-a recăsătorit în 2017?

Din momentul în care am publicat ancheta despre tranzacțiile imobiliare dubioase în care a fost implicat candidatul PNL Constanța pentru Primărie, Vergil Chițac, informațiile continuă să curgă, despre viața acestui domn, pe care ne permitem să-l numim un ”șarlatan” cu tot riscul unui proces civil.

Am aflat spre exemplu că a fost cercetat de mai multe ori de organele militare în perioada acelor tranzacții, dar că de fiecare dată a fost ”protejat” de celebrul amiral Gheorghe Marin, care, coincidență sau nu, are și el o vilă la Eforie. La fel cum am aflat că în tranzacțiile imobiliare s-a strecurat și un dezvoltator imobiliar favorizat de Mazăre, situație pe care o vom relata într-un articol viitor.

Astăzi, vrem să vă povestim ceva, din nou uluitor. Ați aflat deja din ancheta inițială că domnul Vergil Chițac și doamna Simona Chițac au divorțat în 1996 și au preferat să trăiască împreună, dar fără a fi căsătoriți cu acte, timp de 21 de ani, când s-au recăsătorit brusc.

Multă lume ne-a întrebat, pe bună dreptate, de ce se mai recăsătoresc doi oameni, după 21 de ani în care oricum trăiesc împreună.

Răspunsul este unul halucinant și poate fi aflat dacă privești data la care s-a petrecut această recăsătorire.

Vergil și Simona Chițac s-au recăsătorit în data de 9 ianuarie 2017. Adică în prima zi de lucru a anului 2017. De ce atunci? De ce s-au grăbit în halul acesta cei doi?

Răspunsul e simplu: Exact înainte de sărbătorile de iarnă, Vergil Chițac ajunge senator al PNL. Până în acel moment, comisese un fals incredibil în declarațiile de avere depuse la Academia Navală, trecând-o pe doamna Chițac drept soție, de fiecare dată, deși erau divorțați. Șarlatanul Vergil Chițac a mizat pe ideea că nimeni nu va verifica declarația de avere de la Academie și așa a fost. A știut însă la fel de bine că din postura de senator, va fi mult mai expus față de presa din toată țara și față de instituțiile de control și n-a mai avut curaj să comită din nou falsul. Așa că, ajuns senator în 15 decembrie, așteaptă să treacă sărbătorile de iarnă și în prima zi lucrătoare a anului 2017 se prezintă la Primăria Eforie, acolo unde avea domiciliul și se recăsătorește cu doamna cu care trăise bine mersi divorțat 21 de ani.

Este sau nu acesta profilul unui șarlatan? Oare ce zice motanul Caramel?

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular