Au baut pana au luat foc

incendiu magazie resouLa  data de 27 martie a.c., , ora 23.50, poliţiştii din Lumina au fost sesizaţi de prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în anexa unui imobil din localitate a izbucnit un incediu.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că la o magazie situată în curtea imobilului izbucnise un incendiu din interior, solicitându-se intervenţia I.S.U. Dobrogea, la faţa locului deplasându-se două echipaje care au reuşit lichidarea incendiului.
Cu ocazia cercetării la faţa locului în magazie a fost identificat cadavrul unui bărbat de 48 de ani, din Brăila, iar într-o altă magazie a imobilului vecin a fost găsit I. Petrică, de 38 de ani, care prezenta arsuri pe circa 40% din corp.
Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice,  au pătruns în magazia imobilului, fără acceptul propietarului, unde au aprins mai multe deşeuri textile pentru a se încălzi, după care au adormit.
Bărbatul de 38 de ani a fost transportat la Spilalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular