La 9 ani sparge locuinte cu ranga!

infractorLa data de 27 martie a.c., ora 20.50, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa i-au prins în flagrant pe I. Aidar, de 23 de ani, A. T, de 17 ani şi I.S., de 9 ani, în timp ce cu o rangă metalică,  forţau geamul tip PVC de la un apartament situat într-un bloc de pe raza de competenţă, cu intenţia de a pătrunde în locuinţă şi a sustrage bunuri..
Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, cei doi tineri în vârstă de 23, respectiv 17 ani fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Minorul în vârstă de 9 ani a fost încredinţat familiei.

Similar Articles

Comments

  1. Cu siguranta s-a dus politistul cu copilul la parintii lui acasa si le-a spus parintilor sa-si tina plodul pentru a nu mai umbla cu ranga pe strazi.
    Parintii l-au pus pe minor sa promita ca nu mai face, si au asigurat pe domnu’ politist ca daca pustiul a zis ca nu mai face asta inseamna ca nu va mai merge pe la casele oamenilor pentru a incerca sa mai fure.
    Super tare faza!
    La noi in Romania nu exista DPC (ma rog… e in acte) care sa se autosesizeze in legatura cu acest caz, care sa ia o pozitie clara si oficiala fata de astfel de cazuri. Ei NU POT face nimic. Sau poate nu s-a terminat cafeaua …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular