A inceput sezonul de furturi din hipermarketuri

113927 furtPoliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către personalul de pază al unui hipermarket constănţean, despre faptul că o persoană a încercat să sustragă mai multe articole de îmbrăcăminte. Patrula de poliţie deplasată la faţa locului a constatat că cele reclamate se confirmă, identificând persoana ca fiind o femeie în vârstă de 44 ani, din Bucureşti şi găsind asupra sa 18 articole de îmbrăcăminte şi două perechi de cercei.
La doar o oră de la prima sesizare, poliţiştii aceleiaşi secţii de poliţie au fost sesizaţi de către personalul de pază al hipermarketului despre faptul că au reţinut încă o persoană care a sustras mai multe obiecte de îmbrăcăminte. De această dată, oamenii legii au identificat persoana în cauză ca fiind o tânără în vârstă de 29 ani, din municipiul Călăraşi, asupra sa fiind găsite mai multe articole de îmbrăcăminte în valoare totală de 4900 lei.
Şi poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Constanţa, care la data de, ora 17.55, a fost surprins de către agenţii de pază din cadrul unui hipermarket, în timp ce sustrăgea produse alimentare. În fiecare dintre cele trei cauze prejudiciile au fost recuperate şi restituite unităţilor păgubite. Celor în cauză li s-au întocmit dosare penale fiind cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular