Corina Gheorghe cere demisia lui Remus Cernea

corina_gheorghe_Urmăresc politica românească de ani buni. Personal o văd ca pe o combinatie de circ şi dramă. Circ e ceea ce fac aleşii nostri după ce sunt aleşi. Drama e constituită de consecinţele nesăbuinţei lor. Nu mi-a fost dat să văd în atâţia ani, un politician catastrofă precum Remus Cernea. În doar două zile, omul ăsta a reuşit să-şi distrugă definitiv orice urmă de carieră politică ar fi putut avea în România. Declaraţiile lui împotriva bisericii şi pro homosexualitate, pot fi comparate cu un strigăt pentru drepturile alcolicilor într-o ţară musulmană. Remus Cernea a reuşit doar să fie pe buzele tuturor, fără ca asta să-i aducă vreun avantaj. După promisiunea lui Radu Mazăre că se va lăsa cu picioare rupte, recomandarea lui Becali de a se interna la balamuc sau părerea lui Puiu Haşotti ca deputatul să fie lăsat fără sprijin politic, pe lista celor care îl contestă pe Remus Cernea, se înscrie şi consilierul judeţean PDL, Corina Gheorghe. Aceasta se întreabă, într-un comunicat de presă pe care-l publicăm integral, dacă nu cumva deputatul catastrofă ar trebui să-şi dea demisia.

„Ultima săptămână de guvernare USL a adus multe  surprize. Din păcate pentru români nu este vorba de vreo scădere a taxelor sau de creşteri salariale. Nici măcar de o  investiţie care să atragă atenţia opiniei publice. Echipa USL de la Constanţa s-a arătat uimită când şi-a dat seama că un membru de-al său a început, parcă metodic, să-i afecteze imaginea. Fostul candidat din colegiul 9-deputaţi-Remus Cernea, actual parlamentar cu acte în regulă, le-a dat mari bătăi de cap. Mai întâi religios şi apoi chiar pe un subiect şi mai delicat. Dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile liderului local al PSD Radu Mazăre, la colegiul 9 ar trebui organizate alegeri anticipate. De ce? Pentru simplul motiv că, din toate declaraţiile făcute până acum de cei implicaţi in scandal, rezultă că domnul Remus Cernea nu mai reprezintă pe nimeni. Poate doar pe dl. Ponta. Biserica îl reneagă, reprezentanţii minorităţilor sexuale spun că îi face de râs, Partidul Verde vrea să scape de el prin orice mijloace. Ca locuitor al colegiului 9 mă întreb ce cred la ora asta alegătorii care au pus ştampila pe Cernea şi USL? Şi mă mai întreb dacă această alianţă mai are multe zile de trăit, în contextul în care liderii au început să vorbească împreună şi să se înţeleagă separat.”

Similar Articles

Comments

  1. Remus Cernea face parte dintr-o secta care a atras Biserica Ortodoxa Romana in capcana construirii Catedralei, si acum loveste in Biserica, ca risipeste banii statului. Totul este planificat. Remus Cernea face parte din aceasta secta fanatica, si este pus sa actioneze, la fel ca si fanaticii islami, care plini de bombe, distrug comunitatile crestine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular