Bătut şi tâlhărit în propria curte

politiePoliţiştii din Mihai Viteazu au fost sesizaţi de către o localnică din sat Sinoe, cu privire la faptul că soţul său a fost agresat în curtea locuinţei.
Din primele cercetări, s-a stabilit că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale, iar aceasta împreună cu soţul, în vârstă de 59 de ani au ieşit din locuinţă pentru a constata ce se petrece, moment în care au observat două persoane necunoscute.
Proprietarul a încercat să-i imobilizeze, însă cele două persoane l-au lovit cu un obiect contondent, după care au sustras un motor de barcă dintr-o anexă a gospodăriei.
La faţa locului a sosit un echipaj al ambulanţei ce l-a preluat pe bărbatul agresat transportându-l la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
La acest moment poliţiştii Secţiei 5 Rurale Cogealac, cu sprijinul ofiţerilor Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în vederea identificării autorilor şi stabilirii concrete a împrejurărilor comiterii a faptei.
În cauză s-a format un cerc de suspecţi.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular