Opel Vectra cu documente false, descoperit în Portul Constanţa

imagesPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanţa un autoturism marca Opel Vectra, condus de un cetăţean român, care avea certificatul de înmatriculare şi carnetul de inspecţie tehnică falsificate.
În data de 20.04.2013, în jurul orei 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au oprit pentru control, în zona de competenţă a Portului Constanţa, un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în R. Bulgaria, condus de cetăţeanul român O.D.R., în vârstă de 39 ani, domiciliat în oraşul Murfatlar.
În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare al autovehiculului şi carnetul de inspecţie tehnică prezintă indicii de falsificare.
Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean bulgar fără a cunoaşte faptul că respectivele documente sunt false.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular