Contabilitate Constanta

Contabilitate Constanta 4U Serv

Contabilitate Constanta

Experienta profesionala acumulata de-a lungul celor aproximativ 20de ani de experienta in domeniul contabilitati si fiscalitatii si ulterior in domeniul managementului de catre administratorul Sebastian Pocora , face din compania SC 4U CONTAB PROJECT SRL o societate care sa raspunda cerintelor clientilor nostrii prin incredere ,profesionalism si promtitudine, oferindu-le astfel servicii de calitate.
Echipa noastra formata din personal competent cu studii superioare de specialitate in domeniul financiar contabil, raspunde promt solicitarilor clientilor nostrii oferind servicii de :
1.Inregistrare in contabilitate si prelucrarea operatiunilor economico – financiare.
2.Analiza economico-manageriala si transmiterea rezultatelor financiare si a obligatiilor fiscale catre clienti
3.Consultanta in domeniul contabil si fiscal
4.Servicii de evaluare si expertiza contabila
5.Intocmirea si inregistrarea Contractelor de Munca in REVISAL
6.Intocmirea statelor de salarii, precum si efectuarea operatiunilor aferente cu Inspector Resurse Umane angajat (declaratii CAS, concedii medicale,etc..)
Recunoasterea competentelor profesionale este evidentiata si de portofoliul de clienti corporate. Printre acestia : Unify Co Ltd, Alfred.H.Knight Romania, Sorla & Co, Dacris, Poll Consulting, Scantel, NEG New Energy Group etc. societati cu obiecte de activitate variate si cifra de afaceri foarte mari .
Caliatea serviciilor este redata de Indicatorii financiari de performanta ce sunt evidentiati in Cifra de afaceri si profitul anual.

http://contabilitateconstanta.ro

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular