Avi Barel își încearcă norocul la Constanța. Misterele din spatele cazinourilor “Magic”

La începutul lunii martie, la Constanța a fost inaugurată o nouă sală de jocuri (tip electronic casino), în spațiul de la intersecția Casa de Cultură, unde funcționase anterior o agenție BancPost. Locația n-a fost aleasă la întâmplare: “Magic” și-a poziționat noua sală strategic, chiar vis-à-vis de cea a lanțului concurent “Million” (Intergame Select SRL).

Sala de Jocuri MAGIC - Constanta 2019
Sala de Jocuri MAGIC – Constanta 2019

Este sala cu numărul 25 a organizatorului de jocuri de noroc “Magic Games,” lanț național alcătuit din 24 de săli de jocuri, 22 deschise în primii patru ani de funcționare (2014-2018), urmate de alte două de mari dimensiuni în București, la Mega Mall (2150 mp) și Plaza Romania  (1030 mp) în 2018.

Întregul grup este deținut de societatea MAGIC GAMES AB SRL din București, administrată de Ana Georgiana Stanciu, Lipară Donciu Daniel, acționar majoritar fiind cetățeanul israelian Avraham Barel (de aici inițialele AB din denumirea societății).

Avraham Barel - August 2007
Avraham Barel – august 2007 (Max Bet Bucuresti)

Mai cunoscut în lumea jocurilor de noroc din București ca Avi Barel, acesta este fostul director general al lanțului Max Bet. S-a născut în Georgia, apoi a studiat dreptul la Londra, unde a devenit avocat. Ulterior avea să ia contact direct cu lumea cazinourilor în Las Vegas, Monte Carlo, și nu în ultimul rând în Federația Rusă.

Din acest punct a ajuns în România, unde a înființat “MaxBet” în 2002, afacerea fiind efectiv demarată în martie 2003 în București.

Avi Barel nu era proprietar, lanțul MaxBet fiind deținut de câteva offhore-uri din Cipru, în spatele cărora s-au aflat cel mai probabil investitori din Rusia, cărora georgiano-israelianul școlit la Londra le-a dezvoltat afacerea cu jocuri de noroc din România.

Avi Barel - august 2015 (sursa FB)
Avi Barel – august 2015 (sursa FB)

Avi a părăsit compania Max Bet în anul 2013, moment în care și-a deschis propriul lanț de săli de jocuri. Așa au apărut cazinourile sub brand-ul “Magic” – business în care Avi este secondat de directorii săi, Andrei Lipă și Georgiana Stanciu, cărora le-a transferat câte 3% din afacere.

În acest moment veniturile societății se ridică la peste 20 de milioane de Euro anual, cu o marjă de profit în creștere în 2018 față de 2017 cu 15,26%, și are 240 de angajați, Magic fiind astfel una dintre cele mai dinamice companii din domeniul jocurilor de noroc din țara noastră.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular