Petreceri nebune la Cashpot Constanța, animate de vedete Playboy

La cazinoul CashPot din Constanța, petrecerile se țin lanț. Și ca tacâmul să fie complet, sunt asigurate și tombole care oferă premii generoase jucătorilor. La fiecare sfârșit de lună, clienții CashPot pot pleca acasă cu un premiu de 2000 de lei, cinci de 1000 de lei și șase de 500 de lei. Astfel de tombole vor fi organizate la fiecare sfârșit de lună, până pe data de 18 decembrie când e programată marea extragere la care premiul cel mare este un automobil Hyundai Elantra.

Cea mai recentă astfel de petrecere a fost animată de vedeta Playboy Florentina Raiciu, care a încins atmosfera printre jucătorii aflați în număr mare în cazinoul CashPot.

Florentina Raiciu are ceva din frumusețea anilor 40. E ceva la ea care-ți aduce aminte de acele dive superbe ale perioadei interbelice, așa că n-am rezistat să nu îi smulgem câteva cuvinte. Ne-a povestit că e îndrăgostită de mare, un loc în care ar veni oricând cu plăcere, pentru că o liniștește și o ajută să-și regăsească energia. ”Mi-a plăcut aici la CashPot, oamenii sunt dornici de distracție și s-au bucurat enorm de prezența mea, am simțit asta. E un sentiment aparte să vezi că poți anima o petrecere doar cu simpla prezență”, ne-a mărturisit Florentina Raiciu. Legat de experiența Playboy, vedeta ne-a spus că a pozat deja de trei ori și ar face-o de fiecare dată cu aceeași plăcere iar legat de malul mării, am fost încredințați cu o confidență personală, pe care nu ne putem abține s-o facem publică. Florentina Raiciu a trăit prima iubire la Costinești, chiar dacă acea relație s-a răcit repede odată cu venirea toamnei, datorită ei, pentru că după cum ne-a spus mândră: ”pe mine nu m-a părăsit nimeni, niciodată”.

Cashpot Constanța a intrat pe piață la începutul anului

Cei de la CashPot se disting printr-o strategie de promovare foarte agresivă, încă de la intrarea pe piața locală din Constanța lanțul oferind premii totale de 40.000 RON în mai puțin de 60 de zile. Până la deschiderea oficială CashPot a organizat alte 4 petreceri similare ca amploare.  Clienții CashPot au beneficiat de premii substanțiale stabilite prin trageri la sorți, free-buffet cu mâncare și băutură, muzică bună, atmosferă asezonată cu o servire ireproșabilă.

Lanțul de săli de jocuri CashPot este administrat la nivel național de Entertainment Solutions SRL din București. Fondată în anul 2009, societatea a cunoscut o creștere fără precedent, cu dublarea anuală a cifrei de afaceri.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular