Chrysler cu I.T.P. fals, descoperit în P.T.F. Negru Vodă

Chrysler_Grand_Voyager_rear_20070902Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Chrysler Grand Voyager, care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de inspecţie tehnică fals.
În data de 08.05.2013, în jurul orei 12.00, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român H.A., în vârstă de 32 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca Chrysler Grand Voyager, cu numere de R. Bulgaria.
În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de inspecţie tehnică periodică al autoturismului prezintă indicii de falsificare.
Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o persoană de sex feminin, cu cetăţenie română, întocmind un act de vânzare-cumpărare scris de mână.
Conducătorul auto a mai declarat că a primit documentele autoturismului fără a cunoaşte faptul că unul dintre ele este fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular