Renault Espace furat din Franţa, descoperit la Ostrov

espacePoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Ostrov un autoturism marca Renault Escape care figurează ca fiind furat din Franţa.
În data de 08.05.2013, în jurul orei 10.00, la P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român M.S.V., în vârstă de 31 ani, la volanul unui autoturism marca Renault Escape.
În urma verificărilor a fost constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind furat din Franţa, din data de 28.12.2012.
Persoana în cauză, domiciliată în judeţul Constanţa, a declarat faptul că a achiziţionat autoturismul în cauză de la un cetăţean francez, fără a cunoaşte faptul că acesta este furat.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 15.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul P.P.F. Ostrov, pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „complicitate la furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 26 raportat la art. 208 Cod Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular