Târgul de Turism “VACANȚA” începe la Maritimo

lit4Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociația de Promovare şi Dezvoltare Turistică LITORAL – DELTA DUNARII, organizează, în perioada 17 – 19 mai 2013, a doua ediție a Târgului de Turism “VACANȚA” Constanța 2013, la Maritimo Shopping Center. Lansarea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 17 mai 2013, începând cu ora 12.00.

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2013 îmbogășește calendarul evenimentelor regionale de profil și se adresează publicului larg constănțean, care a demonstrat permanent dorința de a călători în țară și peste hotare, dar și dinamism în căutarea unor destinații turistice originale.

La târg vor participa: agenții de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România, care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacanțele verii 2013, precum și discount-uri și oferte speciale.

Pe perioada târgului: reduceri chiar şi de 20 % !

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor beneficia de reduceri de până la 20% pe perioada târgului și  vor putea achiziționa o gamă complexă de pachete de vacanțe, în țară și străinătate: sejururi la munte sau la mare, în Delta Dunării, croaziere, excursii la Disneyland,  citybreak-uri, vacanțe exotice, circuite, pachete all inclusive, pacheta SPA și oferte balneo, inclusiv pe  litoral.

Zilnic: tombole cu premii turistice!

În fiecare zi a evenimentului vor avea loc extrageri în cadrul unei Tombole speciale, la care vizitatorii pot câștiga unul dintre cele 14 premii oferite: sejururi all inclusive în Bulgaria și Turcia, vouchere pentru Disneyland, weekend-uri pentru 2 persoane, în zone turistice cum ar fi: Moieciu, Cheile Grădiștei, Straja, precum și în Delta Dunării, Cardul Constanța Pass, invitații la cină cu program folcloric.

Programe artistice specifice destinaţiilor turistice, în fiecare zi

Din calendarul acțiunilor desfășurate în cadrul Târgului de Turism “VACANȚA” Constanța 2013 fac parte: reprezentații folclorice reprezentantive pentru variate zone și destinații turistice din țară și străinătate, prezentări de oferte și destinații turistice, momente artistice de café-concert și programe pentru copii, alături de demonstrații sportive.

Prin organizarea sa în Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2013 va beneficia de un trafic estimat de cca 5.000- 10.000 de vizitatori pe zi, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00-22.00).

scris de Paul Parvu

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular