Marfă nedeclarată, confiscată în P.T.F. Constanţa Sud Agigea

carnet-de-marinarPoliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu reprezentanţii Biroului Vamal Constanţa Sud, descoperind într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din direcţia China articole diverse care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară, cu o valoare de aproximativ 100.000 lei.
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.P.F. Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Tulcea.
În urma controlului au fost descoperite 608 colete, încărcate cu  articole diverse (veselă bucătărie, valize, umeraşe, cuiere şi compresoare aer), ce nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.
Marfa, evaluată la aproximativ 100.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român în vârstă de 41 ani, cu domiciliul în municipiul Tulcea, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 272 din Legea 86/2006.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular