Renault Master cu talon fals, descoperit la Negru Vodă

imagesPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un cetăţean român, proprietarul unui autovehicul marca Renault Master cu numere de R. Bulgaria, care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals.
În data de 20.05.2013, în jurul orei 08.45, în P.T.F. Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi cetăţeni români, care călătoreau cu un autovehicul marca Renault Master, cu numere de R. Bulgaria.
La solicitarea documentelor, pasagerul din dreapta, S.G., în vârstă de 35 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că este proprietarul autovehiculului şi a prezentat un certificat de înmatriculare.
În urma verificărilor a rezultat faptul că respectivul document prezintă indicii de falsificare.
Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autovehiculul în luna martie a acestui an, de la un cetăţean român, fără a cunoaşte faptul că documentul în cauză este fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular