BMW cu numere de înmatriculare false, descoperit în Constanţa

bmwPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în municipiul Constanţa un cetăţean român care conducea un autoturism marca BMW seria 530 D cu numere de înmatriculare şi documente false.
În data de 29.05.2013, în jurul orei 14.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca BMW seria 530 D, cu numere de R. Bulgaria, în care se aflau două persoane.
Conducătorul auto, M.B., în vârstă de 28 ani, domiciliat în municipiul Constanţa, a prezentat la control certificatul de înmatriculare şi talonul de inspecţie tehnică periodică, ambele documente prezentând indicii de falsificare.
Verificările efectuate la Punctul de Contact Giurgiu au stabilit faptul că respectivul autoturism figurează în R. Bulgaria ca fiind radiat din circulaţie.
Tânărul aflat la volan a declarat faptul că a achiziţionat autoturismul de la un târg auto, de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 3.000 de euro.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul savârşirii infractiunilor de „punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, „punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” şi „uz de fals”, fapte prevazute şi sancţionate de art. 85, alin. 1 şi 2 din O.U.G. 195/2002 şi de art. 291 Cod Penal, cu aplicarea art. 33, lit. a din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular