Bunuri nedeclarate, confiscate în P.T.F. Constanţa Sud Agigea

Garda-de-CoastaPoliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu reprezentanţii Biroului Vamal Constanţa Sud, descoperind într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din direcţia China 220 de colete cu accesorii pentru aparat de fotografiat, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară, cu o valoare de aproximativ 25.000 lei.
În data de 28.05.2013, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.P.F. Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
În urma controlului au fost descoperite 220 colete, încărcate cu  116.023 accesorii pentru aparat de fotografiat, ce nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.
Marfa, evaluată la aproximativ 25.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român în vârstă de 38 ani, cu domiciliul în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 272 din Legea 86/2006.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular