SEAWOLVES BIKE FEST VI – MAMAIA 2013

swbf6_600In weekendul 14-16 Iunie sunteti asteptati in aceeasi locatie cu care v-ati obisnuit in ultimii 5 ani, campingul “Tabara Turist” – situat la marginea statiunii Mamaia, un camping decent, cu un ambient foarte placut si cu conditii de campare excelente (plaja proprie, umbra, toalete curate si dusuri cu apa calda non-stop, restaurant autoservire, parcare moto si auto). Cei care au mai onorat cu prezenta festivalul, cunosc deja standardele de distractie si confort, iar cei care o vor face pentru prima data vor avea parte de o placuta surpriza. Nu vor lipsi berea ieftina, romul de intampinare, concursurile pe mare si pe uscat, concertele rock pe o scena adevarata de 50.0000 de wati, folkul live si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara, parada moto, late night show’ul interzis minorilor si inimilor slabe sau artificiile. In plus, vi s-au pregatit anul acesta si cateva surprize inedite.
In fiecare an s-a incercat imbinarea festivalului moto cu un mini-festival de muzica, asa ca vor urca pentru voi pe scena urmatoarele formatii:
Vineri, 14 Iunie
Sukar Nation
Black Friday
Hangover
Ziua Libera

Sambata, 16 Iunie
Cargo
Trooper
The Rock
Lupu’ cel Rau

… in plus, in fiecare seara, dupa show’ul de striptease si – respectand obiceiul de la editia de anul trecut – probabil pana la rasarit , va avea loc la foc de tabara (si departe de zona de odihna) deja traditionalul recital folk cu Silviu Covaci, care va fi acompaniat si de un set de tobe avandu-l ca protagonist pe maestrul Ionut Micu! Master of Ceremony la eveniment va fi din nou Cristian HRUBARU de la Rock FM!
Ca si anii trecuti, motoarele sau masinile vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului, bineinteles).
Pretul de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 30 Ron, ca si anul trecut.
Cazarea se poate face fie la cort – gratuit bineinteles – (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate …si multe, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la hotelurile din apropierea campingului – despre care vom reveni cat de curand cu detalii si oferte speciale ca si in anii trecuti.
Sursa: http://www.seawolves.ro/bikefest/swbf-vi–2013/64

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular