Fotoreportaj. La Constanța s-a deschis Subway!

În incinta City Park Mall, s-a deschis fast-food-ul cu numarul 15 al rețelei Subway din România și totodată primul din orașul nostru. Deschiderea a fost salutată prin prezență de un număr mare de constănțeni, dornici să-și creeze singuri sandwichurile, după modelul unic oferit de fast-food-ul american în cele peste 36.000 de restaurante din peste 100 de țări. Am fost prezenți la deschidere și vă prezentăm un fotoreportaj al evenimentului însoțit de informații despre noul restaurant.IMG_11242

Reprezentanții Subway au inaugurat primul magazin din Constanța ”construind” un sandwich imens de 2 metri lungime, pe care l-au împărțit clienților sosiți la deschidere.

IMG_1142

Un sandwich Subway începe cu clientul alegându-și pâinea, care poate fi de mai multe feluri, coaptă chiar în interiorul restaurantului. Poate fi pâine albă, cu susan, oregano sau parmezan sau pâine integrală. Se adaugă apoi carnea proaspătă, după gusturile fiecăruia, adusă  direct din Germania, cașcavalul sau după caz brânza, salatele și în final sosurile. Dacă te grăbești, poți opta pentru sandwichuri gata preparate, la care mai poți adăuga ingrediente după bunul plac.

IMG_1127

Salatele Subway sunt proaspete, legumele fiind tăiate în fiecare zi, fără excepție. Poți alege dintre castraveți murați sau verzi, roșii, ardei sau delicioșii jalapenos, dăcă iubești mâncarea picantă. Sosurile adăugate la final sunt și ele diversificate, clientul având la dispoziție muștarul clasic sau cu miere, sosul de ceapă dulce sau maioneza lite.

legume

Restaurantul Subway respectă rețeta tradițională a pieței, doar în ceea ce privește meniul, pe care ți-l poți fabrica din sandwichuri, suc și prăjituri. Există de asemenea și meniul pentru copii, care va fi însoțit periodic de diferite surprize pentru cei mici. Noutatea cu care vine restaurantul constă în serviciul de cattering, încă neexistent la concurență. În caz că dai o petrecere și vrei să-i servești pe invitați cu platouri de sandwichuri, nu trebuie decât să te folosești de acest serviciu, iar angajații Subway îți vor rezolva problema rapid și eficace. Și dacă tot vorbeam despre prăjituri, acestea sunt coapte de asemenea în restaurant și din experiență vă spunem că sunt de-li-cioa-se!

IMG_1129

Salutăm așadar apariția în peisajul constănțean al unui fast-food diferit, din multe puncte de vedere, făță de cele cu care ne-am obișnuit. Cititorilor noștri le urăm poftă bună și așteptăm impresii!

IMG_1130

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular