Autoutilitară Mercedes Benz furată din Italia, descoperită în Constanţa

DSC03789Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au depistat în municipiul Constanţa o autoutilitară marca Mercedes Benz care figurează ca fiind furată din Italia.
În data de 02.07.2013, în jurul orei 14.00, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanţa, în cooperare cu poliţişti ai Compartimentului Furturi Auto din cadrul I.P.J. Constanţa, au identificat în trafic, în zona de competenţă, o autoutilitară marca Mercedes Benz, condusă de cetăţeanul român D.C., în vârstă de 49 ani, domiciliat în municipiul Constanţa.
În urma controlului a fost stabilit faptul că autoutilitara figurează ca fiind furată din Italia, din data de 03.09.2012.
Cetăţeanul român a declarat că a achiziţionat autoutilitara din judeţul Vrancea, fără a cunoaşte că aceasta a fost declarată furată.
Autoutilitara, în valoare de aproximativ 10.500 de euro, a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 raportat la art. 208, alin. 1 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular