Mamaia Music Awards debutează cu un scandal de pomină

Cabron-Iarna-pe-valUPDATE Și Cabron a transmis un mesaj publicului sau, din care lasa sa se inteleaga ca nu va lua parte la gala de azi, 9 august. “Mamaia Music Awards = Teapa! Domnilor organizatori…e urat sa pui pe afis (care arata ca afisele de la marile spectacole de manele de la Teatrul de Vara) poze cu artisti care nu vor fi la fata locului, facand lumea sa creada ca vor canta.. Cum sa ma pui in mijlocul afisului fara sa imi trimiti vreodata macar o invitatie (scrisa/verbala).. sau cum sa ma pui pe afis fara sa-mi ceri acordul? …si pana la urma…cum sa ceri atatia bani pe prosteala? (Cel mai ieftin bilet 50RON, cel mai scump 1500RON). Concluzia: Mamaia Music Awards o suge de la prima editie!” a scris Cabron pe pagina sa de Facebook. Sursa: Best Music.

Cu doar o zi inainte de inceperea festivalului Mamaia Music Awards, membrii trupei BUG Mafia au postat un anunt pe pagina oficiala de Facebook in care acuza organizatorul evenimentului ca a vrut sa profite de pe urma numelui formatiei de hip-hop.
“Nu vom fi prezenti maine la Romanian Top Hits in Mamaia, asa cum nu am fost prezenti nici saptamana trecuta la Romanian Top Hits din Bacau.
De ce? Organizatorul s-a gandit sa dea o TEAPA folosindu-se si de numele B.U.G. Mafia. Am scris “… si de numele…” pentru ca nu suntem singurii in aceasta situatie.
S-a negociat prezenta noastra la aceste evenimente intre agentul nostru de booking si organizator, insa negocierea nu s-a finalizat cu o intelegere si nu s-a semnat un contract. Nu aveam nicio responsabilitate sa participam la aceste evenimente, motiv pentru care ele nici nu au fost postate pe http://www.bugmafiaoficial.ro/concerte, pe https://twitter.com/bugmafia si aici, pe pagina oficiala B.U.G. Mafia de pe Facebook.”  – se arata in mesajul postat pe internet de BUG Mafia.
bug mafiaMembrii trupei de hip-hop afirma ca organizatorul acestui eveniment, care incepe vineri, 9 august 2013, “a promovat de la inceput evenimentele incluzand numele B.U.G. Mafia in lista artistilor care urmau sa participe.”
“In ce a constat si consta TEAPA? Desi nu a avut un contract semnat cu noi asa cum e normal in orice loc civilizat, organizatorul a promovat de la inceput evenimentele incluzand numele B.U.G. Mafia in lista artistilor care urmau sa participe. La Bacau am inteles ca au anuntat ca nu vom fi prezenti cu 30 de minute inaintea presupusei noastre intrari pe scena pentru ca cei care ne asteptau pe noi sa nu plece. La Mamaia, evenimentul de maine e inca promovat ca incluzand o aparitie B.U.G. Mafia. O sa intrebati de ce nu il dam in judecata. Nu il dam in judecata pe organizatorul Dan Leonte pentru ca, la cum functioneaza justitia romana, va dura 3 ani, ca sa nu mai zicem ca e posibil sa ne trezim ca avem noi de platit bani. Dar poate Dan Leonte va ramane cu renumele de TEPAR si poate evenimentele lui vor fi cunoscute ca TEPE dupa treaba asta. Ar fi suficient.
Multumim pentru intelegere!” – se incheie mesajul postat joi, 8 august, de BUG Mafia pe pagina oficiala de Facebook.
In replica, organizatorul Mamaia Music Awards 2013, Dan Leonte a declarat pentru Ziarul Ring ca nu se foloseste de numele BUG Mafia, insa trupa a aparut pe afisul evenimentului deoarece a fost nominalizata de public la una dintre categorii. De asemenea, Leonte a mai afirmat ca BUG Mafia a cerut 5.000 de euro pentru a canta o singura piesa pe scena.

Mamaia Music Awards 2013: 46 de artisti concureaza, vineri, pentru 16 categorii de premii

Prima editie a galei muzicale Mamaia Music Awards, la care au fost nominalizati 46 de artisti, pentru 16 categorii de premii, va avea loc vineri, la eveniment fiind asteptati circa 10.000 de spectatori.

Potrivit organizatorilor, Music Awards Company, la prima editie a galei Mamaia Music Awards, Alex Velea, Connect-R, Smiley, Stefan Banica si Horia Brenciu concureaza in categoria “Best Male”, iar Alexandra Stan, Lora, Andra, Ellie White si Antonia sunt nominalizarile categoriei “Best Female”.

Pe langa aceste doua categorii, la Mamaia Music Awards 2013 vor mai fi premiate, intre altele, “New Artist of the Year”, “Best Romanian International Artist”, “Live Band”, “Best Group”, “Best DJ”, “Best Video”, “Best Song”. O categorie inedita, “Mamaia Best Club”, premiaza “cel mai iubit club” din statiune.

Evenimentul, care va avea loc de la ora 21.00, pe plaja Crema Beach din Mamaia, va debuta cu parada vedetelor pe covorul rosu, unde vor fi intampinate de gazdele serii, MC NiNO & JO (Ioana Anuta).

Pe scena de pe plaja vor urca apoi Connect-R, Arando Marquez, Loredana, Alexandra Stan, Voltaj, Andra, DJ Sava & Misha, Nick Kamarera, Rynno & Sylvia, Nicole Cherry, Raisa, Lora, Red Blonde, Directia 5, Carla’s Dreams (Moldova), Morandi, Mike Angelo, Shaka Muv, Uddi, Marcel Pavel, Naguale, Saya, Kaira, Eyla, Amna, Sunrise INC, Pepe, Alessia, Ian (Italia), DeepCentral, Ionel Istrati (Moldova), Andrei Leonte, Viorica si Ionita de la Clejani, Jo & Juju, Mihai Traistariu, Glorya, Chris Thrace, Roxana Names, Mellina & That’s Right, Alessa, Gore, Let’s Go Project & Leeya, Spitalul de Urgenta, Jimmy Dub, Morris.

Seara va fi animata de MC NiNO & DJ Gore, alaturi de Arando Marquez.

La eveniment va participa si Nicole Cherry care, la numai 14 ani, este una dintre tinerele sperante ale noului val muzical autohton. Alintata deja de presa locala drept “Adele de Romania”, ea este nominalizata la categoria “New Artist of the Year”.

Initial, evenimentul, la care sunt asteptati peste 10.000 de spectatori, trebuia sa aiba loc la Pavilionul Expozitional Mamaia, dar, pentru ca acest spatiu nu putea gazdui un numar atat de mare de participanti, echipa Music Awards Company a luat decizia de a-l muta pe plaja Crema din statiunea Mamaia.

Sursa: Stirile Pro Tv

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular