Gigi Chiru crede că PDL Constanța se purifică

gigi-chiru-(1)Presa ultimilor săptămâni a anunţat plecarea unor membri ai Partidului Democrat Liberal, filiala Constanţa, către alte formaţiuni politice. În acest context, senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa face următoarea declaraţie:
„Aş dori, în primul rând, să le mulţumesc foştilor mei colegi pentru ajutorul acordat în campaniile electorale, dar şi în activitatea organizaţiilor ai căror membri au fost. Partidul are viaţă şi, de-a lungul timpului, trebuie să trăim şi experienţa despărţirii. De această dată este vorba despre tineri care îşi caută încă drumul în viaţă, atât în plan personal, cât şi în plan politic. Experienţele diverse sunt necesare în dezvoltarea lor ca indivizi maturi, pregătiţi să ia deciziile cele mai bune pentru ei şi pentru comunităţile în care trăiesc.
Aşa cum spuneam, PDL-ul a mai trait această experiență, deci are viaţă și forța să treacă peste perioada de reconscrucție internă. Purificarea este benefică și pentru partide, așa ca perioada prin care trecem ne va aduce forţe proaspete, va da mai multă viaţă PDL-ului! Mai mult, pentru a calma spiritele, precizez că în această săptămână vom înmâna carnetele de partid celor 90 de noi colegi care ni se alătura”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular