El este violatorul de la Maritimo

elviselvis2Elvis Păun, tânărul de etnie rromă acuzat că a violat o tânără în zona Maritimo este printre altele și un mare amator de facebook. Pe contul său (https://www.facebook.com/elvis.paun.50), există zeci de poze cu fiul său de numai un an și jumătate dar și poze personale făcute prin orașul Constanța.

Reamintim că Elvis Păun a fost arestat pentru 29 de zile, urmând să fie trimis în judecată pentru viol și tentativă la tâlhărie. În sarcina tânărului s-a reținut faptul că în dimineața zilei de 13 octombrie, a urmărit o femeie pe care o zărise în autobuz și în apropierea Maritimo Shopping Center a tăbărât pe aceasta și a forțat-o să întrețină relații sexuale împotriva propriei voințe, după care a deposedat victima de telefonul mobil.

 

În ciuda declarațiilor hilare prin care a încercat să arate că fata este de fapt o fostă iubită de-a lui, pe tânărul de etnie rromă îl așteaptă mulți ani de închisoare, urmând să fie liber probabil în perioada în care copilul său va trăi prima zi de școală.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular