Mașină de lux confiscată la frontieră. Vezi aici de ce!

lincolnPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Vama Veche un autoturism marca Lincoln Navigator, cu număr de înmatriculare fals, condus de un cetăţean ucrainean.
În data de 30.10.2013, în jurul orei 13.00, la P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul ucrainean S.H., în vârstă de 54 ani, la volanul unui autoturism marca Lincoln Navigator.
În urma verificărilor poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentele autoturismului nu îndeplineau condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.
Persoana în cauză, domiciliată în Odessa, a declarat faptul că a achiziţionat autoturismul în cauză de la un cetăţean român, în schimbul sumei de 4.500 euro, fără a cunoaşte faptul că documentele sunt false,
Autoturismul, evaluat la aproximativ 8.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului ucrainean dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „uz de fals”, „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, fapte prevazute si pedepsite de art. 291 Cod Penal, respectiv art.85, alin.1 şi 2 din O.U.G. 195/2002.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular