Volkswagen Golf cu document fals, descoperit în P.T.F. Vama Veche

golfPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Vama Veche un autoturism marca Volkswagen Golf,  înmatriculat în R. Bulgaria, pentru care conducătorul a prezentat la control o poliţă de răspundere civilă tip Carte Verde falsă.
În data de 01.11.2013, în jurul orei 10.00, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român S.M., în vârstă de 24 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Bulgaria. Conducătorul auto a prezentat la controlul specific o poliţă de răspundere civilă tip Carte Verde falsă care prezenta indicii de falsificare.
Conducătorul autoturismului a declarat faptul că intenţiona să se deplaseze în R. Bulgaria pentru a reînnoi documentul în cauză, fără a cunoaşte că acesta este fals. Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor români, dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”,  faptă prevazută si pedepsită de art. 291 Cod Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular