Gigi Chiru: ”Constănțenii vor simți pe buzunarul lor acțiunile lui Mazăre și Constantinescu”

gigi-chiru2Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal, a făcut o declaraţie de presă referitoare la Consiliul Naţional PSD care a avut loc sâmbătă, 9.11.2013.
„Discursurile liderilor PSD, în afară de a ascunde lipsa de performanţă a guvernului, ascund dorinţa arzătoare de a ajunge la puterea absolută, controlând toate instituţiile statului. Normalitatea despre care vorbeşte Victor Ponta, ori de câte ori are ocazia, înseamnă preluarea modelului mentorului său, Adrian Năstase, întorcând România în perioada 2000-2004, perioadă în care ţara a fost împovărată, privatizată ca în codru, în care justiţia a fost dominată de politic, o Românie a baronilor şi o Românie în care legea era doar de partea prietenilor PSD. Normalitate şi dreptate până la capăt în mintea celor de la PSD înseamnă corupţie, taxe şi impozite, justiţie subjugată şi libertate pentru oameni cum ar fi Oprişan, Dragnea, Mazăre sau Nicuşor Constantinescu.
Din punctul nostru de vedere, românii vor vedea performanţa guvernului când vor veni facturile la încălzire, când vor plăti facturile la electricitate, când vor vedea cum banii lor din portofel dispar şi se duc pentru bugetul campaniei pregătite de PSD. Sunt de părere că, atâta timp cât liderii acestei ţări aplaudă frenetic un puşcăriaş (eliberat condiţionat), PSD-ul dă un semnal clar referitor la valorile şi la morala pe care le protejează acest partid.
Mai mult decât atât, PSD-ul îşi ascunde lipsa de performanţă la guvernare, ascunde taxele şi impozitele, majorarea preţului benzinei şi gazelor, victimizându-l pe Adrian Năstase, ascunzându-se în spatele unui infractor pe care îl îmbracă în haina unei victime. Dacă cineva ar fi făcut privatizări cum a făcut-o mentorul lui Ponta, ar fi fost acuzat de înaltă trădare şi în China ar fi fost împuşcat, iar în America ar fi primit pedeapsă  200 de ani de puşcărie.
Normal ar fi ca, într-o țară cu valori europene, pe scenă, în locul lui Năstase, să se afle, aplaudați de toată lumea, oamenii cinstiţi ai acestei ţări, oamenii care muncesc şi îşi câştigă cu greu traiul pentru a-şi plăti întreţinerea, pentru a plăti studiile copiilor lor sau pentru a-şi lua medicamente, aşa cum se întâmplă în cazul bătrânilor noştri.
Din nefericire pentru constănțeni, aceștia vor fi obligați ca, în această iarnă, să înțeleagă sloganul PSD-ului, “Dreptate până la capăt!” și să simtă, pe buzunarul lor, această “dreptate” a lui Victor Ponta, a lui Mazăre și a lui Nicușor Constantinescu.”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular