PDL Constanța pichetează astăzi Prefectura

prefectura-protestOrganizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Democrat Liberal organizează vineri, 6.12.2013, de la ora 13.00, un protest în faţa Prefecturii Constanţa. Manifestaţia are ca scop evidenţierea problemelor bugetului pentru anul 2014, un bine făcut baronilor locali, dar un rău făcut României şi românilor. PDL Constanţa doreşte să îi reamintească preşedintelui Băsescu, că în acest moment, este singurul care poate bloca bugetul nociv al USL-ului, destinat pentru baronii locali.
„Bugetul pentru anul 2014, produs de Guvernul Ponta, arată care sunt adevăratele priorități ale USL: alimentarea baronilor locali și clientelei politice cu banii luați din buzunarul tuturor românilor prin noi taxe și impozite. Cu alte cuvinte, finanțarea campaniei electorale de anul viitor a PSD și PNL direct din banii românilor. Guvernul socialist al USL a introdus taxe și impozite care vor scoate, în plus, din buzunarul românilor peste 1000 de lei în 2014 – acciza la benzină de 7 eurocenți + TVA pe fiecare litru de benzină, un nou tip de calcul al accizei vechi de la benzină care crește și ea prețul benzinei și taxa pe stâlp pusă firmelor care va crește prețul la electricitate. Aceste taxe vin în paralel cu decizia Guvernului Ponta de a da mână liberă primarilor să crească taxele locale cât vor ei”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.
Reamintim că PDL a depus peste 1300 de amendamente la buget pentru a stimula mai buna colectare a veniturilor la buget, pentru a bloca creșterea taxelor, pentru a susține crearea de locuri de muncă prin investiții și pentru a crește nivelul de trai al românilor. Toate amendamentele au fost respinse de majoritatea PSD și PNL pentru că adoptarea lor ar fi însemnat ca România să se dezvolte prin mediul privat, să creeze locuri de muncă, să aducă mai mulți bani în buzunarele românilor.
„Răspunderea pentru dezastrul economic de anul viitor aparține în exclusivitate USL-ului, iar românii nu trebuie să uite acest lucru”, a mai spus Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular