Membrii PMP Năvodari au devenit ”ajutoarele lui Moș Nicolae”

miscareaCu ocazia zilei de 6 Decembrie, Organizaţia de Tineret a Partidului Mișcarea Populară Năvodari a fost trimisa de Moș Nicolae, pentru a ajunge cu cadouri, la ghetuţele unor copii cuminţi din Năvodari, copii ce trăiesc în condiţii precare, dar  cu rezultate foarte bune la scoală. Micuţii au primit de la Moș Nicolae, dulciuri, fructe, jucării, rechizite, căciuli și mănusi.
La acţiune, alături de Tineretul Miscării Populare din Năvodari a participat si Daniel TURCU, vicepreședinte al partidului la nivel judeţean. Daniel Turcu a declarat: “Azi, nu suntem un partid poiltic, Azi suntem ajutoarele lui Moș Nicolae.”
Președintele Organizaţiei de Tineret a PMP Năvodari, Dumitrașcu Costel-Aurelian, se declară foarte mulţumit de acţiune: “Impresionat de situaţia in care se află acesti copii, m-am gândit că, ar fi frumos sa ajungă și la ei anul acesta, Moș Nicolae. …Am cerut sprijinul tuturor colegilor din Organizaţia de tineret a PMP Năvodari, si fiecare  membru a participat  cu jucării si dulciuri. Sunt mulţumit ca astăzi, am reușit sa facem 8 copii sa zâmbească.”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular