Ford furat din Suedia, descoperit la P.T.F. Negru Vodă

fordPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă o autoutilitară marca Ford, model FDF6 care figurează ca fiind furată din Suedia.
În data de 09.10.2013, în jurul orei 05.30, în P.P.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român G.C., în vârstă de 44 ani, la volanul unui autoturism marca Ford, model FDF6, înmatriculat în Suedia. Acesta a prezentat la controlul specific de frontieră un înscris tip certificat de înmatriculare, purtând însemnele autorităţilor din Suedia.
În urma verificărilor a rezultat faptul că respectivul autoturism figurează în baza de date ca „bun căutat pentru confiscare”şi furat din Suedia.
Persoana în cauză, domiciliată în judeţul Bacău, a declarat faptul că a achiziţionat autoutilitara în cauză de la un cetăţean român, fără a cunoaşte faptul că aceasta este furată.
Autoutilitara, evaluată la aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul P.P.F. Negru Vodă, pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „complicitate la furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 raportat la art. 208, alin. 1 şi 4 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular