Din nou viscol. Vezi aici ce drumuri sunt blocate

Constanta.Mamaia 26 Ianuarie 2014 16.00Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa face următoarele precizări:
Începând cu ora 18:00 Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța și-a retras forțele și mijloacele de dezăpezire care acționau pe DJ 226 Corbu-Săcele întrucât viscolul este foarte puternic și readuce pe carosabil toată zăpada degajată. Ca urmare, DJ 226 Corbu-Săcele a fost închis.
Un convoi de 36 tiruri și un autocar cu 40 de persoane care vor să ajungă la Tulcea a fost oprit la ieșirea din Hârșova întrucât nu se poate circula pe DN 22A. Toate persoanele care se află în tiruri și autocar au fost îndrumate către Primăria Hîrșova pentru a fi adăpostite.

În continuare, la solicitarea Poliției Rutiere se acționează cu material antiderapant pe DN 2A Ovidiu – M. Kogalniceanu și DN 38 Topraisar – Movilița deoarece există tronsoane de drum alunecos acoperit cu zăpadă bătătorită sau porțiuni de polei
Drumuri naționale închise pe care se acționează cu utilaje de deszăpezire:
DN 22 Ovidiu- Mihai Viteazu
DN 22A Hârșova-Saraiu;
DN 3 Murfatlar-Ostrov;
Drumuri județene cu polei
DJ 228 Nazarcea-Poarta Albă (sat Culmea)
În privința drumurilor județene vă aducem la cunoștință că circulația se desfășoară în condiții de iarnă, excepție făcând următoarele tronsoane de drum închise circulației, pe care se acționează cu utilaje de deszăpezire:
DJ 223 Seimeni-Dunărea – există acces pentru aprovizionare;
DJ 222 Peștera – Pietreni – există acces pentru aprovizionare
DJ 226 B Grădina – Pantelimon – există acces pentru aprovizionare
DJ 392  Amzacea – Pecineaga – există acces pentru aprovizionare
DJ 222F: DN 22A Gârliciu-Hotar Tulcea
DJ 225 Saraiu-Pantelimon
DJ 223 Cloșca –Saraiu
Dj 224 Crucea- Băltăgești
DJ 222 Râmnicu de Sus-Râmnicu de Jos

Întrucât se circulă cu dificultate pe majoritatea drumurilor naţionale şi judeţene, facem un apel către toți cetățenii județului Constanța să nu plece din localitățile de domiciliu înainte de a se informa despre starea drumurilor. Dacă sunt nevoiţi să plece la drum şi întâmpină probleme, îi rugăm să sune de urgență la 112.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular