PNŢCD – Constanţa: actuala Putere nu are decât soluţii de cârpeală, pentru postul de prefect?

stavPartidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat considera ca  plecarea din funcţia de prefect a lui Eugen Bola, anunţată în urmă cu doar câteva ore, reprezinta un act politic şi administrativ pe care actuala Putere, în speţă Guvernul, ar fi trebuit să-l facă încă de la primele blocaje create de implicarea insuficienta, în raport cu cerinţele postului,  a fostului prefect  Bola.
Numit ca interimar, de către primul Guvern al lui Victor Ponta, Bola a primit un nou mandat de şase luni, deşi era deja de notorietate  ca  profilul profesional şi de personalitate ale acestui om nu il califica pentru o pozitie ce necesita implicare maxima si forta..
Prefectul demisionar a gestionat haotic situaţii precum: Nava “Flaminia”, Podul de la Agigea, incompatibilităţile primarilor, stabilite de ANI etc.
În ciuda evidenţei, Partidul Naţional Liberal, care, în baza algoritmului politic de împărţire a funcţiilor în cadrul USL, are apanajul numirii prefectului, la Constanţa, nu a găsit o soluţie adecvată şi definitivă pentru acest post. Chiar Eugen Bola s-a comportat tot timpul astfel: ca o soluţie de compromis, un interimar, în lipsă de altă propunere!
În opinia PNŢCD Constanţa, este cel puţin îngrijorător faptul că al doilea partid al coaliţiei de la guvernare nu are suficiente cadre, care să asigure măcar acoperirea posturilor de prefecţi, care le revin din înţelegerea cu PSD!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular