Saltelele potrivite pentru patul si somnul tau

Oamenii care se trezesc odihniti dimineata sunt mult mai predispusi sa aiba randament si succes atat la munca, cat si in relatiile sociale si personale, pe cand persoanele care nu au avut un somn odihnitor, vor fi morocanosi toata ziua si nu numai ca nu vor da randament, ci vor lasa sa treaca pe langa ei toate oportunitatile.

salteaSe stie de foarte mult timp ca nu toate saltelele de pat sunt bune pentru toata lumea. In zilele noastre, o saltea buna iti poate oferi un somn linistit si ameliorarea unor probleme de spate pe care le-ai putea avea, pe cand o saltea veche sau una nepotrivita nevoilor tale poate sa agraveze problemele de spate, iar trezirea nu va fi placuta, ci un chin. Si toate astea doar pentru ca nu aveti o saltea suficient de buna.

Alege din gama variata de saltele Tamos pe cele care ti se potrivesc atat ca dimensiuni, cat si ca nivel de rigiditate. Unor persoane le face placere sa doarma pe saltele mai moi, pe cand celor cu probleme de spate nu poti sa le arati decat un pat cu saltea ortopedica si cu un nivel mare de rigiditate. Acest aspect se poate alege in functie de preferinte.

Inainte toate saltelele erau la fel, nu stia nimeni de ce se trezesc dimineata cu dorinta de a merge inapoi la somn, punand totul pe oboseala acumulata care nu se putea elimina in doar cateva ore de somn. Aceasta teorie este gresita. Atata timp cat va acordati cele 6 pana la 8 ore de somn, orice oboseala este eliminata, cu conditia de a avea un somn odihnitor. Iar acest lucru nu se poate realiza decat avand si un pat destul de confortabil incat sa va lase sa va odihniti bine. Asadar, revenim la saltea, pentru ca este cea mai importanta.

Banner_rotator_Tamos_-_editie_aniversaraIar daca vreti, cu un drum, sa va redecorati dormitorul, puteti profita de oferta aniversara de la Tamos care ofera 50% reducere la modelul de dormitor Tamos, care este compus din pat matrimonial, 2 noptiere, sifonier cu 3 usi si 2 sertare, dar si o comoda pentru televizor. Aceasta oferta are si variante de pachete care ofera alte beneficii suplimentare.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular