Cazare in Maramures si restaurant pentru evenimente inedite

cazare

 

Situat la aproximativ 2 km de intrarea in Baia Mare, intr-un loc ferit de agitatia urbana, Hotel Restaurant Romanita este, de departe, unul dintre cele mai frumoase si mai elegante hoteluri din regiune, fiind incoronat cu 4**** pe care le merita din plin.

Hotel Romanita dispune de 30 de camere si un apartament, decorate cu atentie, stilate si spatioase, utilate complet la standarde inalte, astfel ca toti cei care cauta cazare in Maramures, gasesc aici detalii despre camere si sunt asteptati in cele mai bune conditii la Romanita. Camerele constituie spatiul perfect pentru munca, relaxare si revigorare. Decorul modern, confortul si functionalitatea lor, impreuna cu calitatea serviciilor oferite si preparatele ce pot fi servite in restaurant, sunt doar cateva din detaliile care fac ca sederea oaspetilor sa fie o experienta aparte.
Romanita dispune de doua sali perfecte pentru organizarea unor evenimente importante din viata, intalniri de afaceri, nunti, botezuri, petreceri private si nu numai, una cu o capacitate de 150 de locuri, respectiv sala Romanita Silver si una cu o capacitate de 350 de locuri – Romanita Gold.

cazare2
Aceste sali, decorate elegant, cu atentie si mult bun gust, au fost pana in prezent gazda a mii de evenimente, reusind sa multumeasca fiecare client in parte care a ales acest local, indiferent de ocazie. Salile au fost decorate in toate culorile, in functie de preferintele celor care au organizat aici nunti sau botezuri, astfel ca toti cei care sunt interesati, pot vedea intreaga galerie cu salile amenajate in diferite culori, de unde pot alege ceea ce le place mai mult.
Pe langa decorul elegant, Hotel Restaurant Romanita ofera cele mai bune servicii, iar servirea din restaurant, indiferent de eveniment este ireprosabila. Preparatele sunt dintre cele mai speciale, pregatite de bucatari profesionsiti si servite elegant, de ospatari bine pregatiti.
Indiferent de eveniment, daca organizati ceva sau sunteti invitati, veti beneficia de cele mai bune servicii, de conditii de cazare excelente pentru cei care aleg sa petreaca noaptea in Maramures, de preparatele delicioase pentru toate gusturile, chiar si a celor mai mari gurmanzi.
Va asteptam cu incredere la Hotel Restaurant Romanita din Baia Mare

Hotel Restaurant Romanita 4**** – Cazare Maramures

Adresa: Str. Europa, nr.95, 430002, Recea, Baia Mare

Phone: 0262 287 000

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular