Cinci pasi pentru curatarea tenului cu produse profesionale de la e.l.f

tenFiecare femeie isi doreste sa arate bine, sa se bucure de un ten fara imperfectiuni sau cu putine si usor de acoperit, iar acest lucru se poate obtine atunci cand folositi produse destinate tenului vostru si il ingrijiti corespunzator.

Exista cateva reguli pe care orice femeie trebuie sa le urmeze, indiferent ca se machiaza zilnic sau doar la ocazii.

Tenul trebuie sa fie intotdeauna curatat, de preferabil de 3 ori pe zi, insa nu intotdeauna puteti face acest lucru, limitandu-va astfel la curatarea tenului dimineata, inainte de machiaj si seara. Produsele pentru curatarea tenului trebuie alese in functie de acesta, pentru a evita iritatiile si alergiile produse de anumite substante pe care tenul vostru le refuza. Gasiti aici lotiuni de curatare e.l.f Essential si Mineral

De ce trebuie curatat tenul dimineata?

De regula, v-ati putea gandi ca daca seara curatati tenul perfect, dimineata e pregatit pentru machiaj insa nu e asa. Pe timp de noapte, tenul se umple cu praf, chiar daca zilnic aerisiti camera sau lenjeriile de pat, motiv pentru care produsele de machiaj nu trebuie aplicate inainte de a curata foarte bine tenul.

Curatarea tenului este unul din pasii cei mai importanti pentru mentinerea tenului ingrijit, neted si cu un aspect placut. Pe tot parcursul zilei, tenul este in contact cu aer poluat, fum de tigara, praf si nu numai, iar daca acesta nu este curatat perfect cel putin de doua ori pe zi, pot aparea iritatii sau alte afectiuni dermatologice, inestetice pentru orice femeie.

Care sunt pasii pentru o curatare clasica?
1. Demachiere – exista pe piata numeroase produse de demachiat, sub foarma de crema, spuma, lotiune si nu numai pe care trebuie sa le alegeti in functie de tipul de ten.

2. Apa tonica sau apa termala – tenul vostru are nevoie de un aer de prospetime, pe care vi-l da apa tonica sau apa termala, pregatindu-l pentru urmatorul pas.

3. Curatarea accentuata – folositi un gomaj in functie de tenul vostru – va va ajuta sa indepartati celulele moarte si sa eliberati porii.

4. Masca – aveti nevoie de o masca hranitoare in functie de tenul pe care il aveti

5. Hidratarea – optati pentru o crema hidratanta potrivita tenului.
Tenul are nevoie in permanenta de ingrijire, iar acest lucru se face cu mare atentie si folosind produse destinate exclusiv tipului de ten.

 

EyesLipsFace

Produse cosmetice si Makeup

0357 804 805

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular