CashPot, un nou jucător pe piața jocurilor de noroc din Constanța

CashPot 1Începutul anului 2014 a marcat intrarea în forță pe piața casino-urilor din Constanța a grupului CashPot, lanț prezent de 5 ani în mai multe orașe din România. Cei de la CashPot au decis ca deschiderea oficială să aibă loc peste două zile la Constanța, pe data de 29 Mai. Cu această ocazie invitații sunt așteptați la sala CashPot din Bulevardul Lăpușneanu, poziționată la intersecția Dacia, chiar vis-à-vis de MaxBet – principalul concurent. Deschiderea urmează să fie marcată de o petrecere la care se va organiza și o tombolă cu premii totale de 10.000 RON.

În primele 60 de zile CashPot a oferit premii totale de 40.000 RON

Cei de la CashPot se disting printr-o strategie de promovare foarte agresivă, încă de la intrarea pe piața locală din Constanța lanțul oferind premii totale de 40.000 RON în mai puțin de 60 de zile. Până la deschiderea oficială CashPot a organizat alte 4 petreceri similare ca amploare, câte două în fiecare sală din orașul Constanța. Clienții CashPot au beneficiat de premii substanțiale stablite prin trageri la sorți, free-buffet cu mâncare și băutură, muzică bună, atmosferă asezonată cu o servire ireproșabilă.

CashPot în Triunghiul Ruletelor din Constanța

CashPot 3Lanțul de săli de jocuri CashPot este administrat la nivel național de Entertainment Solutions SRL din București. Fondată în anul 2009, societatea a cunoscut o creștere fără precedent, cu dublarea anuală a cifrei de afaceri.

La finalul lui 2013 conducerea societății a decis extinderea activităților și-n orașul de la malul Mării. Cele două săli de la Constanța au fost organizate respectând noul branding, CashPot devenind în ultimii ani o marcă  100% românească. Este probabil unul dintre puținele lanțuri din acest sector de activitate fără acționariat străin, orientat și adaptat cerințelor clienților români. Cele două săli CashPot din Constanța sunt poziționate în așa-numitul “triunghi al ruletelor”, cuprins între strada Cireșica, zona Casa de Cultură și City Park Mall, prima poziționată la intersecția Dacia și cealaltă pe bulevardul Tomis (lângă benzinăria OMV).

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular