Asociația Constanța Ia Atitudine îi cere primarului Radu Mazăre să se suspende din funcție până își va rezolva problemele cu justiția.

Asociația Constanța PopescuRadu Mazăre a declarat azi că, din punctul lui de vedere, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Koveși, trebuie ”trasă pe dreapta” numai pentru că un condamnat penal, un anume Bercea Mondial, a afirmat că i-ar fi dat șpagă. ”Radu Mazăre este cercetat penal în mai multe dosare și se află sub control judiciar. Primul care ar trebui să se autosuspende este chiar el. Mazăre nu vede pădurea de bârna din ochiul său”, a declarat Andrei Popescu, președintele ACIA.

Mai mult, Mazăre a propus parlamentarilor să voteze o rezoluție în care să ceară suspendarea Codruței Koveși. ”Considerăm că aceasta este o stratagemă extrem de ieftină. Mulți dintre parlamentari sunt cercetați penal de DNA, cum ar fi chiar fratele primarului, Alexandru Mazăre. Este evident că aceștia ar face orice să decapiteze DNA. De altfel, Mazăre și prietenul său cercetat penal s-au exprimat în mai multe rânduri în favoarea desființării acestei instituții”, a spus președintele ACIA.

Andrei  Popescu îi recomandă primarului de Mamaia să nu mai moară de grija Codruței Koveși și să se aplece asupra problemelor din Constanța, oraș în care caliatatea vieții se degradează pe zi ce trece. Și, pentru că îl consideră un om de cuvânt, îi mai cere lui Radu Mazăre să se suspende din funcție până când justiția va da un verdict în dosarele în care este cercetat penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular