Motive si beneficii pentru folosirea portilor culisante automate

Majoritatea celor care isi construiesc astazi o locuinta aleg sa isi instaleze de la bun inceput porti automatizate. Aceasta varianta nu doar ca e mai confortabila, dar si mai sigura – pentru intreaga familie, pentru bunurile detinute dar si pentru animalele de casa. Fie ca se indreapta catre variante de porti culisante, fieĀ  ca aleg tipurile de porti batante, oferta de pe piata din Romania este extrem de variata. Sa privim in continuare cateva motive pentru care oamenii ar alege prima varianta. Pentru sitsteme de automatizare porti culisante intra aici.

culisante

Portile culisante sunt fara indoiala cele mai sigure modalitati de securizare a unui spatiu (fie casa, fie spatiu comercial), datorita modului in care opereaza, dar si pozitionarii lor.Ā  Astfel, cand sunt inchise, ele devin imposibil de deschis. Aceste porti sunt tinute la locul lor de catre sistemul de urmarire, de motorul de actionare, dar si de alte caracteristici ale instalatiei – astfel ele nu pot sa fie prinse si trase in lateral, cu exceptia cazurilor in care se aplica o forta neobisnuita, extrem de puternica.

Aceste tipuri de porti au de obicei o singura usa (parte) care functioneaza (de deplaseaza) pe un anumit traseu. Astfel ele au nevoie de un spatiu lung si ingust pentru ca poarta sa se poate deschida si inchide, in mod corect. Motivele pentru care proprietarii aleg aceste tipuri de kituri de automatizare sunt multiple:

– ele reprezinta protectia ideala pentru intrari late, largi

– sunt potrivite pentru intrari care sunt amplasate in panta.

– sunt recomandate pentru situatiile in care spatiul din interiorul respectivei proprietati nu e suficient de mare pentru a permite deschiderea unor porti batante.

Majoritatea segmentului de porti culisante automate suntĀ  dotate cu margini sensibile, pentru siguranta maxima in timpul etapei de inchidere. Functia anti-obstacole (anti-accidentare) opreste si schimba directia de mers a portii (inversand-o), in situatia in care miscarea ii e obstructionata, evitand incidentele periculoase.

O intrebare des intalnita este daca automatizarea portilor culisante grele, folosite pentru intrari largi (precum cele ale spitalelor, fabricilor, centrelor comerciale) este posibila? Raspunsul este ca motorizarile din acest segment sunt concepute pentru a controla automatizarea portilor cu greutati de pana la 3500 de kilograme; de asemenea, ele sunt construite pentru a asigura un grad ridicat de securitate, o functionare de durata, cu performante aparte, ce sa reziste in orice conditii meteorologice.

Asadar, daca iti regasesti nevoile si necesitatile implinite in aceste randuri, alege acum solutiile potrivite de automatizari porti culisante in oferta Ordis.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular