Criterii pentru alegerea unor produse pentru instalatiile electrice

Constructie Panou electricEtapele de constructie, reconstructie si finisare sunt extrem de importante, pentru orice tip de cladire. Acestea determina in mare masura modul in care respectivele spatii vor fi folosite, asigurandu-le durabilitate si rezistenta; mai mult decat atat, eliminand riscul de accidente nedorite. Un rol aparte, in aceasta ecuatie, il are segmentul de instalatii electrice. Care sunt criteriile de care trebuie asadar sa tinem cont in alegerea unor produse pentru instalatiile electrice? Vom vedea in randurile urmatoare ale acestui material cateva raspunsuri, precizand ca aceste aspecte nu se refera doar la iluminat. Gaseste aici instalatii electrice complete, la Selgros Braila.

In primul rand, inainte de achizitia unor anumite produse de acest tip, trebuie sa ne asiguram de respectarea normelor in vigoare. Aceste reglementari se pot referi atat la iluminatul electric, de tip interior (normal, pentru activitatile uzuale; de siguranta, pentru situatii speciale – cum ar fi evacuare oamenilor din respectiva cladire, veghe, paza, pentru a o buna circulatie in cazul defectarii sistemului electric etc), cat si la cele de tip exterior, dar si la alimentarea cu energie.

In egala masura, aceste lucrari trebuie sa se mai ghideze dupa prescriptii tehnice clare, ce sa incadreze corect respectiva instalatia electrica. Astfel se reuseste pastrarea caracterului specific a respectivei instalatii. De asemenea, in calcul trebuie luata si categoria in care este incadrata respectiva camera ori acel spatiu (sau zona). Acest lucru se face atat din punct de vedere a pericolului de incendiu, cat si ca pericol de electrocutare. In acest segment de produse, disponibile pentru realizarea de instalatii electrice, pot sa intre categorii precum:

– aparataj electric industrial

– conectare si fixare pentru instalatii electrice

– aparataj de joasa tensiune

– cabluri

– conductori electrici

– corpuri de iluminat

– elemente de protectie

– surse de lumina

– electroizolare si avertizare

– produse pentru trasee electrice

Pune pret pe siguranta ta, pe buna functionare a acestor sisteme si investeste acum in cele mai bune solutii – alege produsele pentru instalatii electrice din oferta Selgros Braila.

Selgros Braila

Produse alimentare si nealimentare

Strada Ramnicu Sarat nr. 92B Braila,810 166 , RO

Tel: 0239 602 000

Fax 0239 602 199

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular